Despre noi

Echipa “Traduterra Agency” este dedicată și pasionată de limbile străine și de puterea lor de a conecta oameni din culturi diferite. Suntem aici pentru a vă ajuta să comunicați eficient cu o audiență globală, oferindu-vă servicii de traducere de înaltă calitate în diverse limbi.

Echipa noastră este pasionată de schimbul lingvistic și cultural și credem că o comunicare eficientă este cheia pentru a construi relații puternice și a obține succesul într-o lume globalizată. De aceea, avem mare grijă să ne asigurăm că fiecare traducere pe care o realizăm este exactă, fiabilă și adaptată la nevoile specifice ale clienților noștri.

Serviciile noastre includ traducerea de documente, site-uri web și materiale de marketing, precum și servicii de interpretariat și apostilare. Oferim, de asemenea, consultanță și asistență lingvistică pentru întreprinderile care doresc să se extindă pe noi piețe sau să comunice cu un public multilingv. Pentru simplificare, am clasificat serviciile noastre astfel:

Traduceri Autorizate

Traducerile autorizate sunt acelea traduceri înfăptuite de traducători autorizați de către Ministerul Justiției.

Traduceri Specializate

Oferim traduceri certificate și autorizate pentru documente legale, manuale tehnice, fișe medicale, materiale de marketing, documente juridice și financiare. Servicii profesionale de traducere pentru toate domeniile.

Traduceri Legalizate

Traduceri oficiale ale unor documente dintr-o limbă în alta, realizate de către un traducător autorizat de către Ministerul Justiției al Republicii Moldova și legalizare notarială prin intermediul aplicării semnăturii și a ștampilei Notarului.

Interpretariat/ Traduceri Verbale

Interpretariatul și traducerile verbale facilitează comunicarea instantanee în limbi diferite. Esențiale pentru conferințe, întâlniri de afaceri și evenimente internaționale.

Apostilare

Oferim servicii de traducere și Apostilare în Republica Moldova. Simplificăm procesul de autentificare a documentelor oficiale pentru uz internațional, inclusiv Apostilarea lor. Contactați-ne pentru traduceri precise și Apostilare rapidă.


Ne angajăm să oferim servicii excelente pentru clienți și să ne asigurăm că aceștia sunt pe deplin mulțumiți de munca noastră. Dacă aveți întrebări sau dacă aveți nevoie de asistență pentru un proiect de traducere, nu ezitați să ne contactați. Așteptăm cu nerăbdare să lucrăm cu dvs. și să vă ajutăm să comunicați cu încredere în orice limbă.